Spanien runt med Gwyneth & Co

Igår kväll såg jag ett program som jag är tvungen att berätta om. Programmet heter "Spanien runt med Gwyneth & Co" och ett underbart litet program om 4 personer som åker runt till det som är mest sevärt inom gastronomi i Spanien. De fyra som åker runt är Gwyneth Paltrow, Mario Batali(kock), Mark Bittman(matskribent) och Claudia Bassols(skådespelerska). Gwyneth och Claudia är mest med för att de är snygga och trevliga, medans programmets mest intressanta person är Mark Bittman. Enligt mig är dock den fjärde, Mario, varken snygg eller intressant.

Programmet utspelar sig i det underbara Spanien. Underbar natur och underbara utflykter. Vi får se när manchego blir till, när vin i Rioja framställs och när de är på Dali museum.  Framför allt  får vi se när de mest underbara maträtter framställs på några av de bästa restauranger som Spanien kan uppbringa. Ett helt underbart program för alla som gillar att njuta av livet!

Programmet sänds på onsdagar kl 22.05-23.05 på kanal 9. Repris på söndagar kl 18.00.

Missa det inte!

Peter

Kommentarer
Postat av: Johan

Hallooooo! Är bloggen död? Nu får du komma igång igen! Det var ju kul att årets kock 2007 tar över Svarta Börsen, vi får testa det framåt våren!



Simma lugnt!

2009-03-09 @ 14:54:57
Postat av: Henke

Hööru farsan! Sätt lite fart nu, bloggen kan ju inte dunsta bort bara för du har satt lilla Esther till världen?! Tänk på oss andra oxå, dina fans...

2009-03-10 @ 10:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0